Fungsi dan simbol dalam mantera mengikut konteks budaya Melayu - Mohamad Hanapi Mazarul Hasan, Zakaria Norazimah, Ali Abdul Halim, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2017)
Fungsi dan simbol dalam mantera mengikut konteks budaya Melayu by Mohamad Hanapi Mazarul Hasan, Zakaria Norazimah, Ali Abdul Halim,