Perbandingan metodologi pengelasan Geodemografi dengan menggunakan Algoritma K-means dan Algoritma Selforganizing Map: satu kajian kes di negeri Perak - Siti Naielah Ibrahim@Yusof (N/A, 2016)
Perbandingan metodologi pengelasan Geodemografi dengan menggunakan Algoritma K-means dan Algoritma Selforganizing Map: satu kajian kes di negeri Perak by Siti Naielah Ibrahim@Yusof