Pengenalpastian dan pencirian alergen major dan minor pada ketam lumpur (Scylla serrata) dengan menggunakan pendekatan proteomik - Nurul Izzah Abdul Rahman (Tanjung Malim, 2017)
Pengenalpastian dan pencirian alergen major dan minor pada ketam lumpur (Scylla serrata) dengan menggunakan pendekatan proteomik by Nurul Izzah Abdul Rahman