Keupayaan murid sekolah rendah mempelajari dan menerokai bahasa pengaturcaraan visual - Ismail Azniah, Mohamad Yatim Maizatul Hayati, Sahabudin Noor Azida, Mohamed Zain Nor Zuhaidah, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Keupayaan murid sekolah rendah mempelajari dan menerokai bahasa pengaturcaraan visual by Ismail Azniah, Mohamad Yatim Maizatul Hayati, Sahabudin Noor Azida, Mohamed Zain Nor Zuhaidah,