Faktor tumpuan dalam pengajaran dan pembelajaran mata pelajaran Pendidikan Seni Visual : kajian pada pelajar tingkatan 4, SMKSR, Melaka - Salsabila Tang Abdullah (N/A, 2005)
Faktor tumpuan dalam pengajaran dan pembelajaran mata pelajaran Pendidikan Seni Visual : kajian pada pelajar tingkatan 4, SMKSR, Melaka by Salsabila Tang Abdullah