Tahap kefahaman guru kolej vokasional terhadap elemen kurikulum standard kolej vokasional - Abdul Halim Abdul Hamid (Tanjong Malim, 2016)
Tahap kefahaman guru kolej vokasional terhadap elemen kurikulum standard kolej vokasional by Abdul Halim Abdul Hamid