Kebijaksanaan emosi dan pencapaian akademik pelajar Kolej Aminuddin Baki dan Kolej Zaba Universiti Pendidikan Sultan Idris - Syed Salim Syed Sofian, Mohd Adnan Nor Haslin (N/A, 2015)
Kebijaksanaan emosi dan pencapaian akademik pelajar Kolej Aminuddin Baki dan Kolej Zaba Universiti Pendidikan Sultan Idris by Syed Salim Syed Sofian, Mohd Adnan Nor Haslin,