Cabaran dan strategi kejayaan peniaga orang Asli di negeri Perak, Malaysia - Lavanya Ponnusamy (Tanjong Malim, 2015)
Cabaran dan strategi kejayaan peniaga orang Asli di negeri Perak, Malaysia by Lavanya Ponnusamy