Penilaian agihan zakat terhadap Asnaf Al-Riqb dan Ibn Al-Sabl di Majlis Ugama Islam dan Adat Resam Melayu Pahang - Halim Ismail (Tanjong Malim, 2016)
Penilaian agihan zakat terhadap Asnaf Al-Riqb dan Ibn Al-Sabl di Majlis Ugama Islam dan Adat Resam Melayu Pahang by Halim Ismail