Kajian perbandingan antara realiti dengan persepsi tentang pengurusan bekalan air di Kelantan - Koh, Liew See (Tanjong Malim, 2015)
Kajian perbandingan antara realiti dengan persepsi tentang pengurusan bekalan air di Kelantan by Koh, Liew See