Sistem pengukuran prestasi, kompetensi, kepuasan kerja dan prestasi pensyarah universiti penyelidikan awam di Malaysia - Sharul Effendy Janudin (Tanjong Malim, 2015)
Sistem pengukuran prestasi, kompetensi, kepuasan kerja dan prestasi pensyarah universiti penyelidikan awam di Malaysia by Sharul Effendy Janudin