Penilaian kemahiran kebolehdapatan kerja dalam kalangan pelajar diploma kejuruteraan politeknik - Saifuddin Kumar Abdullah (Tanjong Malim, 2015)
Penilaian kemahiran kebolehdapatan kerja dalam kalangan pelajar diploma kejuruteraan politeknik by Saifuddin Kumar Abdullah