Keperluan latihan di kalangan guru-guru sejarah di sekolah menengah daerah Perak Tengah - Anuar Puteh Harun (Tanjong Malim, 2005)
Keperluan latihan di kalangan guru-guru sejarah di sekolah menengah daerah Perak Tengah by Anuar Puteh Harun