Amalan pengajaran guru dalam pengajaran dan pembelajaran tilawah al-Quran sekolah-sekolah menengah - Misnan Jemali (Tanjong Malim, 2008)
Amalan pengajaran guru dalam pengajaran dan pembelajaran tilawah al-Quran sekolah-sekolah menengah by Misnan Jemali