Pendidikan sosiobudaya dalam konteks pengembangan dan pengekalan kraf tekat di daerah Kuala Kangsar - Siti Hanim Mohd Nawawi (Tanjong Malim, 2015)
Pendidikan sosiobudaya dalam konteks pengembangan dan pengekalan kraf tekat di daerah Kuala Kangsar by Siti Hanim Mohd Nawawi