Penerapan mesej dakwah oleh ibu bapa dalam kalangan murid suku kaum Banjar di daerah Krian, Perak - Ismail Abdul Munir, Daud Mohd Noor (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2013)
Penerapan mesej dakwah oleh ibu bapa dalam kalangan murid suku kaum Banjar di daerah Krian, Perak by Ismail Abdul Munir, Daud Mohd Noor,