Corak seni khat ukir Nusantara kajian perbandingan karya ukiran kayu Terengganu (Malaysia) dan Jepara (Indonesia) - - Makmur, Lubis Muhammad Bukhari, (N/A, 2014)
Corak seni khat ukir Nusantara kajian perbandingan karya ukiran kayu Terengganu (Malaysia) dan Jepara (Indonesia) by - Makmur, Lubis Muhammad Bukhari,