Transformasi bandar kecil di Wilayah Selatan Perak beberapa penemuan di Tanjong Malim - Saleh Yazid, Hashim Mohmadisa, Nayan Nasir, Che Ngah Mohamad Suhaily Yusri (N/A, 2014)
Transformasi bandar kecil di Wilayah Selatan Perak beberapa penemuan di Tanjong Malim by Saleh Yazid, Hashim Mohmadisa, Nayan Nasir, Che Ngah Mohamad Suhaily Yusri,