Setoi (Setul) mambang segara dalam lintasan sejarah Negeri-negeri Melayu Utara - Halimi Ahmad Jelani, Mydin Pitchai Mohd Yusoff, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Setoi (Setul) mambang segara dalam lintasan sejarah Negeri-negeri Melayu Utara by Halimi Ahmad Jelani, Mydin Pitchai Mohd Yusoff,