Pola komunikasi interpersonal dalam pencarian maklumat : kajian kes masyarakat Orang Ulu, Sarawak, Malaysia - Alan Ribka, Hj. Hassan Md Salleh, Bolong Jusang, Osman Nizam (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Pola komunikasi interpersonal dalam pencarian maklumat : kajian kes masyarakat Orang Ulu, Sarawak, Malaysia by Alan Ribka, Hj. Hassan Md Salleh, Bolong Jusang, Osman Nizam,