Perlaksanaan kurikulum tajwid di sekolah-sekolah pondok negeri Perak - Abd Ghani Abd Rahman, Jemali Misnan, Daud Mohd Noor, Ismail Abdul Munir (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Perlaksanaan kurikulum tajwid di sekolah-sekolah pondok negeri Perak by Abd Ghani Abd Rahman, Jemali Misnan, Daud Mohd Noor, Ismail Abdul Munir,