Kurikulum qirt zaman Nabi Muhammad serta hubungannya dengan kurikulum qirt masa kini - Daud Zainora, Abd Ghani Abd Rahman, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Kurikulum qirt zaman Nabi Muhammad serta hubungannya dengan kurikulum qirt masa kini by Daud Zainora, Abd Ghani Abd Rahman,