Tahap kebisingan trafik dan kesannya terhadap persekitaran pengajaran-pembelajaran sekolah di pusat bandar Kuala Terengganu - Arifin Rohayu, Hashim Mohmadisa, Che Ngah Mohamad Suhaily Yusri, Nayan Nasir, Saleh Yazid, (N/A, 2015)
Tahap kebisingan trafik dan kesannya terhadap persekitaran pengajaran-pembelajaran sekolah di pusat bandar Kuala Terengganu by Arifin Rohayu, Hashim Mohmadisa, Che Ngah Mohamad Suhaily Yusri, Nayan Nasir, Saleh Yazid,