Analisis bentuk didikan ibu bapa bagi membentuk sahsiah cemerlang : kajian di Sekolah Menengah Kebangsaan Pulau Sebang, Alor Gajah, Melaka - Ismail Abdul Munir, Mohamad Salleh Saharizah, Jemali Misnan, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Analisis bentuk didikan ibu bapa bagi membentuk sahsiah cemerlang : kajian di Sekolah Menengah Kebangsaan Pulau Sebang, Alor Gajah, Melaka by Ismail Abdul Munir, Mohamad Salleh Saharizah, Jemali Misnan,