Amalan tradisi masyarakat Bajau di Semporna Sabah : kajian menurut hukum Islam - Marinsah Syamsul Azizul, Hamdan Mohammad Naqib, Md Ariffin Mohd Farhan, Ramli Mohd Anuar, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Amalan tradisi masyarakat Bajau di Semporna Sabah : kajian menurut hukum Islam by Marinsah Syamsul Azizul, Hamdan Mohammad Naqib, Md Ariffin Mohd Farhan, Ramli Mohd Anuar,