Pertelingkahan antara kawan-kawan dalam novel terpilih Fatimah Busu - Mohd. Zubir Siti Khariah, Ismail Nor Hasimah (N/A, 2014)
Pertelingkahan antara kawan-kawan dalam novel terpilih Fatimah Busu by Mohd. Zubir Siti Khariah, Ismail Nor Hasimah,