Potensi Amanah Pelaburan Hartanah Islam (I-Reit) dalam membangunkan industri sawit di Malaysia - Mohd Hussin Mohd Yahya, Yusuf Yusni Anis, Muhammad Fidlizan, Abdul Razak Azila, Abdul Hadi Fatimah Salwa, (N/A, 2014)
Potensi Amanah Pelaburan Hartanah Islam (I-Reit) dalam membangunkan industri sawit di Malaysia by Mohd Hussin Mohd Yahya, Yusuf Yusni Anis, Muhammad Fidlizan, Abdul Razak Azila, Abdul Hadi Fatimah Salwa,