Persepsi majikan kejuruteraan terhadap kemahiran employabiliti pelajar kejuruteraan: satu kajian kes - Mustapha Ramlee, Husain Mohd Yusof, Syed Mohamad Syed A. Malik, Mokhtar Seri Bunian, (N/A, 2014)
Persepsi majikan kejuruteraan terhadap kemahiran employabiliti pelajar kejuruteraan: satu kajian kes by Mustapha Ramlee, Husain Mohd Yusof, Syed Mohamad Syed A. Malik, Mokhtar Seri Bunian,