Peranan strategik hubungan dagang negara Islam dengan China bukti empirikal dari Malaysia - Monakaran Sasitharan, Mohd Hussin Mohd Yahya, Muhammad Fidlizan, Abdul Razak Azila, (N/A, 2015)
Peranan strategik hubungan dagang negara Islam dengan China bukti empirikal dari Malaysia by Monakaran Sasitharan, Mohd Hussin Mohd Yahya, Muhammad Fidlizan, Abdul Razak Azila,