Penyelesaian masalah matrik songsang dengan menggunakan Kaedah Sepasang Sandwic (KSS) dan Operasi Baris Permulaan (OBP) - Ibrahim Zuzita, Mohamed Zulkifley, (N/A, 2014)
Penyelesaian masalah matrik songsang dengan menggunakan Kaedah Sepasang Sandwic (KSS) dan Operasi Baris Permulaan (OBP) by Ibrahim Zuzita, Mohamed Zulkifley,