Penguasaan kemahiran proses sains asas dalam kalangan murid India di beberapa buah sekolah rendah di Perak - Ong Eng Tek, Manikam Shamalah (N/A, 2014)
Penguasaan kemahiran proses sains asas dalam kalangan murid India di beberapa buah sekolah rendah di Perak by Ong Eng Tek, Manikam Shamalah,