Pengaruh air tidak berhasil (NRW) ke atas kemapanan bekalan air di Selangor, Malaysia - Sakke Nordin, Ithnin Hamirdin, Che Ngah M. Suhaily Yusri, (N/A, 2014)
Pengaruh air tidak berhasil (NRW) ke atas kemapanan bekalan air di Selangor, Malaysia by Sakke Nordin, Ithnin Hamirdin, Che Ngah M. Suhaily Yusri,