Perubahan perlembagaan Thailand dan kesannya terhadap sosiopolitik masyarakat - Abdullah Rabaah, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Perubahan perlembagaan Thailand dan kesannya terhadap sosiopolitik masyarakat by Abdullah Rabaah,