Pemetaan tahap ketersampaian wi-fi di Universiti Pendidikan Sultan Idris, Perak - Nayan Nasir, Che Ngah Mohamad Suhaily Yusri, Hashim Mohmadisa, Saleh Yazid, Shafiee Mohammad Ameen, (N/A, 2014)
Pemetaan tahap ketersampaian wi-fi di Universiti Pendidikan Sultan Idris, Perak by Nayan Nasir, Che Ngah Mohamad Suhaily Yusri, Hashim Mohmadisa, Saleh Yazid, Shafiee Mohammad Ameen,