Pembolehubah pendam teguh dalam model persamaan berstruktur kuasa dua terkecil separa - Mohamed Zulkifley, Ibrahim Kamarulzaman (N/A, 2009)
Pembolehubah pendam teguh dalam model persamaan berstruktur kuasa dua terkecil separa by Mohamed Zulkifley, Ibrahim Kamarulzaman,