Pembinaan alat ukur amalan keibubapaan Muslim - Jalal Fauziah Hanim, Noor Zanariah, Twahir @ H.Tahir Wahibah, (N/A, 2009)
Pembinaan alat ukur amalan keibubapaan Muslim by Jalal Fauziah Hanim, Noor Zanariah, Twahir @ H.Tahir Wahibah,