Pembentukan indikator kesihatan penduduk bandar dalam wilayah metropolitan Lembah Klang-Langat - Zainal Abidin Mohd Azran, Saleh Yazid, Nayan Nasir, (N/A, 2014)
Pembentukan indikator kesihatan penduduk bandar dalam wilayah metropolitan Lembah Klang-Langat by Zainal Abidin Mohd Azran, Saleh Yazid, Nayan Nasir,