Pembangunan dan ujian kebolehgunaan animasi bersegmen Kawalan Pengguna Linear (KPL) untuk program pengajian Diploma Sistem Rangkaian di Politeknik Malaysia - Hassan Anuar, Mohamad Ali Ahmad Zamzuri, (N/A, 2015)
Pembangunan dan ujian kebolehgunaan animasi bersegmen Kawalan Pengguna Linear (KPL) untuk program pengajian Diploma Sistem Rangkaian di Politeknik Malaysia by Hassan Anuar, Mohamad Ali Ahmad Zamzuri,