Pelancongan Islam: suatu tinjauan konseptual dan relevannya di Malaysia - Mapjabil Jabil, Abd Razak Ratna Roshida, Marzuki Mazdi, Mohd Zainol Rosmiza, (N/A, 2015)
Pelancongan Islam: suatu tinjauan konseptual dan relevannya di Malaysia by Mapjabil Jabil, Abd Razak Ratna Roshida, Marzuki Mazdi, Mohd Zainol Rosmiza,