Kesan pemukulan terhadap pemasukan magnetit (Fe3 O4) ke dalam pulpa kenaf - Ramly Rosazley, Abu Bakar Suriani, Zakaria Sarani, Abdullah Mustaffa, Ahmad Sahrim, (N/A, 2009)
Kesan pemukulan terhadap pemasukan magnetit (Fe3 O4) ke dalam pulpa kenaf by Ramly Rosazley, Abu Bakar Suriani, Zakaria Sarani, Abdullah Mustaffa, Ahmad Sahrim,