Transformasi luar bandar dan perubahan kehidupan masyarakat : kajian kes di Kelantan dan Negeri Sembilan - Mohamad Siti Aminah, Aiyub Kadaruddin, Awang Azahan, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Transformasi luar bandar dan perubahan kehidupan masyarakat : kajian kes di Kelantan dan Negeri Sembilan by Mohamad Siti Aminah, Aiyub Kadaruddin, Awang Azahan,