Keberkesanan kaunseling kelompok pendekatan pemusatan insan dan pendekatan psikologi kognitif Ad-din ke atas konsep kendiri, kemurungan dan daya tahan remaja hamil luar nikah - Fauziah Mohd Sa'ad (Tanjong Malim, 2014)
Keberkesanan kaunseling kelompok pendekatan pemusatan insan dan pendekatan psikologi kognitif Ad-din ke atas konsep kendiri, kemurungan dan daya tahan remaja hamil luar nikah by Fauziah Mohd Sa'ad