Tahap kesedaran dan pengamalan tip penjimatan air dalam kalangan pelajar tingkatan enam di SMK Sultan Abdul Aziz, Kuala Selangor, Selangor - Mokmin Mujirah, Ithnin Hamirdin (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Tahap kesedaran dan pengamalan tip penjimatan air dalam kalangan pelajar tingkatan enam di SMK Sultan Abdul Aziz, Kuala Selangor, Selangor by Mokmin Mujirah, Ithnin Hamirdin,