Impak hujan dan perubahan guna tanah terhadap luahan dan luahan endapan terampai di lembangan Sungai Kinta - Mohmadisa Hashim (Tanjong Malim, 2014)
Impak hujan dan perubahan guna tanah terhadap luahan dan luahan endapan terampai di lembangan Sungai Kinta by Mohmadisa Hashim