Keusahawanan sosial, daya tahan dan daya saing pelajar institusi pengajian tinggi di Malaysia - Hariyaty Ab Wahid (Tanjong Malim, 2014)
Keusahawanan sosial, daya tahan dan daya saing pelajar institusi pengajian tinggi di Malaysia by Hariyaty Ab Wahid