Animasi cerita rakyat Melayu transformasi simbolik narasi verbal ke visual naratif - Ahmad Nizam Othman (Tanjong Malim, 2014)
Animasi cerita rakyat Melayu transformasi simbolik narasi verbal ke visual naratif by Ahmad Nizam Othman