Kesan penggunaan Google Earth dalam pembelajaran peta mata pelajaran Geografi - Mastura Osman (Tanjong Malim, 2014)
Kesan penggunaan Google Earth dalam pembelajaran peta mata pelajaran Geografi by Mastura Osman