Penggunaan kaedah pengekosan kitaran hayat berasaskan aktiviti (activity based life cycle costing) dalam mengkaji kos pelajar di Fakulti Pengurusan dan Ekonomi, Universiti Pendidikan Sultan Idris - Ismail Rosmini, Khalid Khalizul, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2012)
Penggunaan kaedah pengekosan kitaran hayat berasaskan aktiviti (activity based life cycle costing) dalam mengkaji kos pelajar di Fakulti Pengurusan dan Ekonomi, Universiti Pendidikan Sultan Idris by Ismail Rosmini, Khalid Khalizul,