Tahap kepekatan logam berat dalam tasik rekreasi di Taman Tasik Taiping, Perak - Nayan Nasir, Hashim Mohmadisa, Saleh Yazid, Ismail Kamarul, Mahat Hanifah, Koh Liew See, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Tahap kepekatan logam berat dalam tasik rekreasi di Taman Tasik Taiping, Perak by Nayan Nasir, Hashim Mohmadisa, Saleh Yazid, Ismail Kamarul, Mahat Hanifah, Koh Liew See,