Inspirasi penciptaan komposisi muzik Ghamuhyi: sebuah karya muzik baharu bersumber dari muzik tradisional ghazal Melayu Johor - Mohamed Karim Kamarulzaman, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Inspirasi penciptaan komposisi muzik Ghamuhyi: sebuah karya muzik baharu bersumber dari muzik tradisional ghazal Melayu Johor by Mohamed Karim Kamarulzaman,